Lyxresort till budgetpris på Casa Seaside

http://huertosocialclub.com/category/eventos/ Modernt, tropiskt och strandnära boende, 2 sovrum med dubbelsängar och garderober. Mycket bra faciliteter för både aktivitet och avkoppling. Närhet till golf, paradisöar samt stora turistorter med nöjen och shopping! Vill du bekanta dig med omgivningarna finns en ny Honda Sareng (mc med sidovagn) att hyra till en kostnad om 70 kr per dag. Bekvämt och enkelt då du både hämtar och återlämnar den vid huset.

cheap date lyrics Elegant och trevlig enplansvilla designad i en modern tropisk stil och belägen i ett nytt lyxuöst villaområde med mycket grönska och en fantastiskt fin gemensam swimmingpool (50m) med tillhörande klubbhus, gym och tennisbana. För din och allas säkerhet är området bevakat dygnet runt och har även inpasseringskontroll.

http://oceanadesigns.net/envira/blue-jeans/ Huset är beläget 100 m från poolområdet, 500 m från stranden och består av ett kombinerat vardagsrum, matrum och kök samt två sovrum och två badrum. Huset är fullt luftkonditionerat och utrustat med stora fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp och en härlig känsla av närhet till naturen. Handla dagsfärska skaldjur och grilla dem på den mysiga och lummiga uteverandan eller avnjut bara av en skön kväll med något svalkande att dricka.

Från Bangkoks flygpats Suvarnabhumi tar du dig med taxi till Rayongkusten på ett par timmar.  Detta är thailändarnas egna semesterparadis. Här finns långa, vackra stränder och en skön avkopplande atmosfär. Strax utanför kusten ligger ön Samet med sina ljuvliga kritvita sandstränder. I Rayong hittar man verkligen det äkta Thailand och det passar utmärkt för den som vill uppleva lokalt thailändskt vardagsliv samtidigt har man en avkopplande semester. Tack vare att många thailändare själv tillbringar sin semester här är prisnivån lägre än på många andra semesterorter i Thailand.

Så här skriver Vingresor om Rayong.

Det här är det “äkta” Thailand och passar dig som vill uppleva lokalt thailändskt vardagsliv och samtidigt ha en avkopplande semester. Prisnivån är låg, lägre än på många andra thailändska semesterorter.

Casa Seaside ligger längs med stranden Hat Mae Ramphung mellan Rayong stad och den pittoreska fiskebyn Ban Phe.

One Response to Lyxresort till budgetpris på Casa Seaside

  1. Susie says:

    Plnaiseg to find someone who can think like that

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>